22, ნოემბერი 2019 10:10:00
ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
კარაქი - 70 გ
ბროკოლი - 1 მოზრდილი
ნიახური - 2 ღერო
ხახვი - 1 თავი
წითელი ბულგარული წიწაკა - 1/2 თავი
სტაფილო - 2 ცალი
ნიორი - 4 კბილი
ფქვილი - 30 გ
ქათმის ბულიონი - 50 გ
რძე - 200 გ
ქათმის ფილე - 250 გ
ისპანახი - 60 გ
დაფქული მუსკატის კაკალი - 1/4 ს/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
ქონდარი - 1/2 ს/კ
მომზადების წესები
ზეითუნის ზეთსა და კარაქში მოთუშეთ ბროკოლი,ნიახური, ხახვი,სტაფილო ,ნიორი და წითელი ბულგარული წიწაკა.ავურიოთ კარგად და ფერი რომ შეეცვლება, დავუმატოთ ფქვილი. ვურიოთ 2 წუთი და დავუმატოთ ქათმის ბულიონი. 5 წუთი ხარშვის შემდეგ დაუმატეთ რძე (ან ნაღები) და როცა შესქელდება, დაუმატეთ ქათმის ფილე და ისპანახი. მიღებულ მასას დაუმატეთ მუსკატის კაკალი,ქონდარი,მარილი და პილპილი.