25, მაისი 2021 23:28:00
ვაქცინაციის პროცესი, ქვეყანაში, 3 თვეა დაიწყო. სარესტორნო სფეროში დასაქმებულთა კოვიდსაწინააღმდეგო იმუნიზაცია კი, ამ დრომდე, არ დაწყებულა. ტურისტული სეზონის მოახლოებასთან ერთად, კვების ობიექტებში, სტუმრების გაორმაგებულ რაოდენობას ელოდებიან. შესაბამისად აქვთ, ეკონომიკური წინსვლის მოლოდინიც. როგორც მომხმარებლების, ისე მომსახურე პერსონალის უსაფრთხოებისთვის სექტორში დასაქმებულთა ვაქცინაციას, აუცილებლად მიიჩნევენ ეკონომისტები და იმუნოლოგებიც.
მასალა მომზადებულია ინტერნიუსი - საქართველოს პროექტის “ინფორმაციის ხელმისაწვდომობა და აუდიტორიის ანალიზი” ფარგლებში, ინტერნიუს ევროპასთან თანამშრომლობით და შვედეთის დაფინანსებით.