15, მაისი 2020 10:15:00
ინგრედიენტები:
- 437,5 გრ. არაყი
- 220 გრ. ალკოჰოლური სასმელი „Blue Curacao“
- 200 გრ. გრეიფუტის წვენი
- 1 ჩაის კოვზი ღია ფერის სიროფი
მომზადება:
ყველა ინგრედიენტს ვათავსებთ ყინულთან ერთად შეიკერში. შემდეგ ძლიერად ვამოძრავებთ შეიკის ბოთლს, რათა კარგად შეზავდეს შიგთავსი. შემდეგ მარტინის ჭიქაში ვათავსებთ და ვავსებთ ყინულებით. შეგვიძლია გამოვიზენოთ ნაყინიც. შემდეგ ვიღებთ ერთ ფორთოხლის ნაჭერს და ტროპიკულ ყვავილს, რომლითაც ჩვენს გემრიელ კოქტეილს გავალამაზებთ.
გემრიელად მიირთვით!
სტატია TV25.GE-სთვის ნანული კიკაჩეიშვილმა https://Rezepte.de-ზე დაყრდნობით მოამზადა.