04, აგვისტო 2020 21:20:00
რესტორნებისა და ღვინის ბარების თანამშრომლებისთვის ღვინის ტურიზმის შესახებ ტრენინგი დაიწყო. ქვევრის ღვინო და კერძის შეხამება, ღვინის გემოს მთავარი ელემენტები, ღვინისა და კერძის შეხამების ძირითადი ასპექტები, ინგრედიენტები - ეს იმ ძირითადი თემების ჩამონათვალია, რომლის შესახებაც თეორიულ-პრაქტიკული სწავლება მიმდინარეობს. სემინარს სომელიე მაგდა სურგულაძე უძღვება. კურსს ღვინის კლუბი ანხორციელებს. ამავე პროგრამის ფარგლებში, გასულ წელს ტრენინგები აჭარაში მოქმედ გიდებსა და ღვინის მარნების წარმომადგენლებსაც ჩაუტარდათ.