24, თებერვალი 2020 13:16:00
ინგრედიენტები
უცხო სუნელი - 1 ჩ.კ
ქინძი
წყალი - 50 მლ
მაიონეზი - 100 გ
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 1 თავი
ტკბილი წიწაკა, წითელი - 2
ბადრიჯანი - 2
ყვითელი ყვავილი - 1 ჩ.კ
ხმელი ქინძი, დაფქული - 1/2 ჩ.კ
მარილი
წითელი წიწაკა, დაფქული
მომზადების წესები
დაჭერით ბადრიჯანი, წიწაკა და ხახვი. შეწვით ცხელ ზეთიან ტაფაზე, მაღალ ცეცხლზე. მაიონეზს შეურიეთ წყალი, მარილი, სუნელები და დაჭყლეტილი ნიორი. შემდეგ ეს მასა მოასხით შემწვარ ბოსტნეულს. შეგიძლიათ დაამატოთ ნედლი ქინძიც. შედგით მაცივარში რამდენიმე საათი.
წყარო: gemrielia.ge