29, იანვარი 2021 17:30:00
აჭარაში, სარესტორნო ბიზნესის წარმომადგენლებს, ღია სივრცეების ასამოქმედებლად საჭირო რეგულაციები გააცნეს. მათ შორის, ის ნორმები, რომელთა შესრულებაც მომხმარებლებს მოუწევთ. თერმოსკრინინგთან, რიგების მართვასა და სხვა აუცილებლ მოთხოვნებს შორის, მთვარი პირობაა პერსონალის ტესტირება. იმ ობიექტებისვთის, რომლებსაც გამასპინძლება ღია სივრცეში შეუძლიათ, მუშაობის უფლება, საქართველოს მთავრობის გადაწყვეტილებით, პირველი თებერვლიდან ეძლევათ.