ახალი ამბები • 1714047147
საახალწლო სუფრის მთავარი ნუგბარი „TV25“-სგან
კულინარია
1640970460
ახალი წელი დიდი დღესასწაულია. ამ დღისთვის ყველა განსაკუთრებულად ემზადება და სუფრაც გამორჩეულად იშლება. ტრადიციულ კერძებთან ერთად, ქართველების საყვარელი ტკბილეული გოზინაყია, რომელიც ალბათ დამეთანხმებით თუკი ვიტყვი, რომ ერთ-ერთი აუცილებელი კომპონენტია საზეიმო სუფრისთვის. ნუგბარს ბევრი დიასახლისი ამზადებს, თუმცა საბოლოო გემოზე ბევრი რამ მოქმედებს. როგორ მზადდება გოზინაყი და რა უნდა იცოდეთ იმისთვის, რომ ტკბილეული კარგი გამოგივიდეთ? გადაცემა „:გემოვნების“ წამყვანი, თეა სირაბიძე შემოგვიერთდება, რომელიც მისი მომზადების ერთ-ერთ კარგ ვერსიას შემოგვთავაზებს.
ქობულეთში, სახლის დამხმარე ნაგებობა დაიწვა
1713428324
მეტის ნახვა